SUUNNITTEILLA Ruoriniemeen

Asunto Oy Lahden  RUORINIEMENHEIKKI

HUOM! LISÄTIETOJA SIVULLE  TULOSSA JOULUKUUN ALUSSA!

Lahden Ruoriniemessä sielu lepää. Upeat puistoalueet vesistön rannalla tarjoavat elämiseen oikeanlaista laatua, jonka kruunaa upea uusi koti. Aivan Ankkuripuiston viereen on nyt suunnitteilla uusi ja laadukas Asunto Oy Lahden Ruoriniemenheikki. Tähän 8-kerroksiseen taloon suunnitellaan paraikaa huolella erikokoisia asuntoja.

Haluaisitko ylimmän kerroksen asunnon upeilla maisemilla vesijärvelle? Nyt on Sinun tilaisuutesi aloittaa kanssamme sunnittelemaan yhdessä unelmakotiasi. Tiesitkö, että vielä suunnitteluvaiheessa monenlaiset muutokset ja mahdollisuudet ovat toteutettavissa. Ota heti yhteyttä!

ASUNTOMYYNTI Ari Riikonen p.0500 244 550, ari.riikonen@varte.fi

 

Kotokorttelin asemapiirros

Tilaa Ruoriniemenheikin uutiskirje.

Tilaa Ruoriniemenheikin uutiskirje. Kerromme uutiskirjeen välityksellä ajantasaista tietoa kohteesta. Lähetämme lisätietoja Asunto Oy Lahden Ruoriniemenheikistä jo ennen kuin ennakkomarkkinointi käynnistyy julkisesti ja pääset varaamaan asunnon heti ensimmäisten joukossa!

Järjestämme tammikuussa kutsuvierastilaisuuden, jossa kerromme yhdessä kohteen arkkitehdin kanssa lisää kohteesta. Kutsu lähetetään kaikille yhteystietonsa meille jättäneille.

Tilaa uutiskirje

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Valitse tavat, joilla saamme olla sinuun yhteydessä:

Voit poistua halutessasi uutiskirjelistalta uutiskirjeen lopussa löytyvästä linkistä. Lisätietoa tietosuojaselosteesta löydät täältä.

Lisätietoja?
Ota Ariin yhteyttä:

puh. 0500 244 550
ari.riikonen@varte.fi

Ari Riikonen