Rakennamme liike- ja toimitiloja

Olemme rakentaneet ja rakennamme tälläkin hetkellä vaativia liike- ja toimitilahankkeita asiakkaillemme. Rakennamme erilaisia ja -kokoisia toimisto-, tuotanto-, varasto- sekä liiketiloja aina yhteistyössä asiakkaan kanssa. Olemme luotettava ja joustava kumppani toimitilojen KVR-hankkeissa. Tahtomme on luoda kumppanuuksia, joissa asiakkaat saavat käyttöön Varten lyömättömän projektinhallintaosaamisen takaamaan laadukkaan lopputuotteen.

Toimimme ketteränä kumppanina kiinteistökehityshankkeissa. Olemme asiakkaan kumppanina etsimässä ja löytämässä parasta ratkaisua liike- ja toimitilahankkeissa. Liiketilojen ja -ratkaisujen tulee tukea asiakkaan liiketoimintaa.  Kiinteistökehityksessä aloitamme maanhankinnasta, suunnittelemme hankkeen huolella ja hoidamme rakentamisen loppuun saakka.

 

 

 

Kehityshanke Järvenpäähän

KEHITTEILLÄ Järvenpäähän

Olemme aloittaneet kehityshankesuunnittelun Järvenpään Intron yritysalueelle.

Intron yritysalueelle on suunnitteilla uutta liike- ja toimistotilaa.  Noin 14 000m² kokoiselle tontille asemakaava mahdollistaa reilun 4000k-m² kokoisen toimitilarakennuksen rakentamisen. Kohde sijaitsee Lahden moottoritien ja vanhan Lahdentien välissä, josta hyvät yhteydet eri puolelle suomea.

Toimitilarakennusten suunnittelu on käynnissä ja tavoite on aloittaa rakentaminen jo heti syksyllä 2021.

Vaihtoehto versio 1

Vaihtoehto versio 2

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja tutkitaan yhdessä mitä mahdollisuuksia tämä Järvenpään kehityshanke voisi tarjota yrityksellenne.

Yhteystiedot

Mikko Sirviö

johtaja, uudisrakentaminen
040 723 1885
mikko.sirvio@varte.fi

Rakenteilla, Case VEHO

Rakennamme Veholle uuden hyötyajoneuvojen lippulaivamyymälän Vantaan Vehkalaan.

Kohde käsittää noin 12 000 neliön hyötyajoneuvojen myynti-, huolto- ja korjaamorakennuksen sekä noin 10 hehtaarin tontin piha-alueiden toteuttamisen.

Rakennustyöt ovat käynnissä ja keskuksen on määrä valmistua vuoden 2021 loppuun mennessä.

Rakenteilla, Case Avialogis

Avialogis

Rakennamme logistiikkakeskusta Vantaan Viinikkalaan. Avialogis-hanke on malliesimerkki rakennusliikkeen ja varainhoitajan välisestä yhteistyöstä. Hankkeen myötä uusi logistiikkakeskus nousee Vantaalle Kehä III:n varrelle. Hankkeen kehittäjänä ja rakentajana toimii Varte Oy. Kehitimme yhdessä Aberdeen Standard Investmentsin ja Suomen Pankin kanssa logistiikkarakentamisen kaavan Vantaan Turvalaaksonkujalle. Noin 80 000 m²:n tontille rakentuu lähes 33 000 hm²-kokoinen logistiikkakeskus, jonka käyttäjäksi tulee Barona Varastopalvelut Oy. Rakennukseen rakennetaan noin 31 000 m² varastotiloja sekä 1 770 m² toimisto- ja sosiaalitiloja.

Avialogis-hanke sai alkunsa syksyllä 2018, kun allekirjoitettiin Suomen Pankin ja Aberdeen Standard Investmentsin välinen kiinteistökauppojen esisopimus sekä Aberdeen Standard Investmentsin ja Varten välinen hankesopimus. Suomen Pankki valtuutti Varten hakemaan ja hoitamaan asemakaavamuutosta. Hakemus jätettiin lokakuussa 2018 ja Vantaan kaupunki vahvisti asemakaavamuutoksen kesällä 2020.

Aluekehitys ja kaavoitus on sujunut koko hankkeen ajan hyvässä yhteistyössä Aberdeenin, Varten ja Vantaan kaupungin välillä. Avialogis-logistiikkakeskuksen valttikorttina on sijainti – vain 6 kilometrin päässä Helsinki-Vantaan lentoasemasta ja pääväylien varrella. Logistiikkakeskuksen varsinaiset rakennustyöt käynnistyvät alkuvuodesta 2021 ja valmistuvat kahdessa vaiheessa vuoden 2022 loppuun mennessä.

Rakenteilla, Case Varuste.net

Varuste.net

Rakennamme Varuste.netille uudet toimitilat Helsingin Konalaan. Hankkeen KVR-sopimus allekirjoitettiin FIM omistaman Terrieri Kiinteistöt rahaston kanssa. Hankkeessa toteutetaan uudet noin 7000 brm² laajuiset toimitilat Varuste.netille Konalaan osoitteeseen Malminkartanontie 1.

Hankkeen suunnittelu ja rakennusluvan hakeminen oli Varten vastuulla, rakennuslupa sai lainvoiman 23.1.2021. Kohteen rakennustyöt ovat käynnissä ja toimitilojen on määrä valmistua 11/2021.

Tilaa Varte Oy:n uutiskirje. Saat ajankohtaisia uutisia Varten toiminnasta. Tilaa tästä.