Oletko SINÄ uusi vartelainen?

Laatu syntyy tekijöiden käsistä eikä ilman tekijöitä rakenneta.

Tarjoamme turvallisen ja perheystävällisen työyhteisön kehittyvässä talonrakennusyrityksessä. Meillä jokainen saa keskittyä omiin hommiin ja tehdä töitä napakasti. Meillä töitä ei tehdä yksin vaan yhdessä.

Jos jossain kohtaa on kivi kengässä, niin ratkotaan asiat heti ja kehitetään yhdessä parempi tapa toimia.” -Arto Jokinen, toimitusjohtaja | Varte Oy

Meille on tärkeää, että jokainen työntekijä pääsee työpäivän päätteeksi terveenä kotiin.

TULE TEKEMÄÄN TÖITÄ KANSSAMME!

Mikäli tällä hetkellä ei ole vapaana sinulle sopivaa työpaikkaa, niin voit jättää meille avoimen työhakemuksen ja CV:n. Säilytämme hakemuksia 6 kk.

VARTELAISIA

Vastaava työnjohtaja Hannu Laaksonen on ollut Vartelainen vuodesta 2015 asti. Hannulle on myönnetty Vuoden Vartelainen 2019 tunnustus koska on rakentamisen rautainen ammattilainen, joka johtaa työmaitaan varmaotteisesti.

“Vartella kaikki tulevat tutuiksi, konttorilla ei ole kasvotonta porukkaa. Juuri siksi tykkään olla täällä”, kertoo Hannu.

Kirjanpitäjä Pia Gardemeister on ollut Vartelainen jo vuodesta 2010 lähtien. Pia työskentelee tällä hetkellä Varten Kouvolan toimistolla ja hänelle on myönnetty Vuoden Vartelainen 2019 tunnustus. Pia omaa laajan ammattitaidon, tehokkaan työskentelytavan ja erittäin positiivisen elämän asenteen.

“Olen oikein tyytyväinen nykyisiin työtehtäviini ja Vartella työskentelyyn. Täällä on mukavaa porukkaa ja kotoinen ilmapiiri”, kertoo Pia.

Vastaava työnjohtaja Antti Rautanen on ollut Vartelainen vuodesta 2017 asti. Antti palkittiin Varten työsuojelutunnustuksella vuonna 2019 jo toistamiseen. Antti hoitaa työmaitaan varmalla ja vastuullisella otteella huomioiden, että kaikki menee määräyksien mukaan.

“Onnistuakseen työsuojelussa ja turvallisuudessa työmaalla vaatii se joukkuehenkiä ja yhteispeliä”, muistuttaa Antti.

Laskentapäällikkö Markus Mäkinen on ollut Vartelainen vuodesta 2010 lähtien. Markus sai Vuoden Vartelainen 2018 tunnustuksen. Markus on reipas ammattilainen, joka tekee työtään joustavasti ja monipuolisesti.

“Perheyritys on rakentamisalalla erittäin positiivinen asia. Viihdyn työssäni hyvin ja meillä on täällä Lahdessa osaavaa ja hyvää porukkaa”, kertoo Markus.

Vartelle alihankkijaksi

Laajennamme koko ajan alihankkija- ja kumppaniverkostoamme ja etsimme uusia toimijoita. Varte Oy rakentaa Pääkaupunkiseudulla, Päijät- Hämeessä ja Kymenlaaksossa.

Voit tarjota yrityksesi palveluita meille klikkaamalla alla olevaa painiketta ja täyttämällä lomakkeen.

Alihankkijaksi

TÖITÄ TEHDÄÄN YHDESSÄ!

Meillä tehdään töitä kaikki yhteistyössä kohti samaa päämäärää.  Emme elä kvartaalitaloudessa vaan kehitämme toimintaamme vakaasti ja pitkäjännitteisesti- nyt jo lähes 25 vuoden ajan.

Meille on tärkeää, että meillä työskennellään avoimessa työympäristössä ja asioista voidaan keskustella yhdessä. Erotumme kilpailijoistamme joustavuudella ja muuntautumiskyvyllä markkinoiden ja toimintaympäristön muutoksiin. Olemme kaikessa toiminnassamme luotettava ja avoin yhteistyökumppani, johon asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme voivat aina luottaa.  Harkitsemme ja pidämme silmämme auki aina uusille mahdollisuuksille ja ratkaisuille. Olemme  vastuullinen työpaikka ja haluamme korostaa pitkäjänteisiä ratkaisuja yrityksen toiminnassa. Teemme päivittäin työssämme ratkaisuja, jotka turvaavat yrityksen jatkuvan kehittymisen ja toiminnan pitkälle tulevaisuuteen.

Tilaa Varte Oy:n uutiskirje. Saat ajankohtaisia uutisia Varten toiminnasta suoraan omaan sähköpostiisi. Tilaa tästä.

Varte-Konsernin tietosuojaselosteet: henkilöasiakkaat ja yritysasiakkaat