SUUNNITTEILLA | Uusia asuntoja Lappeenrantaan

Huolella suunniteltuja
asuntoja osoitteeseen
Viilukatu 1, 53900 Lappeenranta

Aloitimme suunnittelemaan uusia asuntoja Lappeenrantaan. Upeassa Pallo-Tyysterniemen miljöössä, aivan Saimaan äärellä, voi nauttia asumisesta täysin rinnoin.

Viilukatu 1, 53900 Lappeenranta

SUUNNITTEILLA

Viilukatu 1, Lappeenranta

Tulossa ennakkomarkkinointiin loppuvuodesta 2021

TULOSSA ennakkomarkkinointiin loppuvuodesta 2021

Rakennamme Tyysterniemen upeaan ympäristöön uusia asuntoja. Kohteen suunnittelu on nyt käynnissä ja haluamme kuulla myös sinun mielipiteesi: minkälaisia asuntoja toivoisit alueelle valmistuvan?

Kerro meille ajatuksistasi. Käymme läpi kaikki saamamme toiveet ja tarpeet kohteiden suunnittelun yhteydessä ja pyrimme huomioimaan niitä mahdollisuuksien mukaan.

Tilaa uutiskirje, niin saat tietoa kohteen etenemisestä ensimmäisenä. Järjestämme ennen ennakkomarkkinoinnin aloitusta asiakastilaisuuden, johon kutsumme kaikki kohteen uutiskirjeen tilaajat.


Rauhallinen sijainti Saimaan äärellä

Tyysterniemen etelärannalla sijaitsi aikoinaan 1937 perustettu Viipurin vaneritehdas, joka on sittemmin purettu. Alueelle on viime vuosina noussut kaunis asuinalue aivan Saimaan äärelle.

Uusi, rauhallinen ja leppoisa asuinalue rakentuu pikkuhiljaa: muun muassa ihastuttava ranta sekä tiet ovat jo valmiina. Alueen sijainti ja miljöö hurmaavat, Tyysterniemi tarjoaa unelmapaikan nauttia Saimaan upeista maisemista omalta parvekkeelta.

Viilukatu 1, 53900 Lappeenranta

Monimuotoinen Lappeenranta

Lappeenranta tarjoaa lähes kaikkea, mitä toivoa saattaa. Kaupungin kulttuurielämä on monimuotoista ja kaikkialla ympärillä on ihastuttavan upeita Saimaan vesistöjä sekä kaunista luonnon vehreyttä.

Lappeenranta sijaitsee Saimaan etelärannalla. Kaupungin satamasta voi nousta risteilylle järvimaisemiin tai vaikka Viipuriin asti. Satamassa voi lisäksi ihastella komeita höyrylaivoja ja erilaisia huvialuksia. Kesäisin satama-alueen ravintolat houkuttelevat nauttimaan ruoasta ja juomasta hyvässä seurassa.

Lappeenrannassa on myös menneisyys läsnä: keskustassa sijaitsevat vanhat punatiiliset kasarmit kertovat Suomen ratsuväen joukko-osaston, Rakuunarykmentin historiasta. Lappeenrannassa toimii edelleen myös Rakuunasoittokunta, joka pitää perinteitä yllä ylpeydellä.

Hyvät yhteydet

Tyysterniemi on rauhallinen ja luonnon ympäröimä alue, josta on kauniit näkymät Saimaalle. Monipuolinen S-Market Pallo sijaitsee vain 500 metrin päässä ja keskustan palvelut ovat alle 2 kilometrin päässä, kuten myös Lappeenrannan kaunis satama.

Lappeenrannassa on vilkas rautatieasema ja kaupungin lentokenttä sijaitsee ainoastaan muutaman kilometrin päässä keskustasta. Kulkuyhteydet ovat siis toimivat mainiosti – myös kauemmas!

Viilukatu 1, 53900 Lappeenranta

Pysy kärryillä seuraamalla meitä somessa.

Varte logo

Malmin kauppatie 8 A, 00700 Helsinki