SUUNNITTEILLA | Uusia asuntoja Kouvolaan

Suunnittelemme huolella asuntoja osoitteeseen Kalevankatu 15

Aloitimme suunnittelemaan Kouvolaan uusia asuntoja. Kouvolan ensimmäiseen kaupunginosaan, ihastuttavan vehreän puistobulevardin varrelle, suunnitellussa kohteessa on ydinkeskustan palvelut lähellä.

Kalevankatu 15

SUUNNITTEILLA

Kalevankatu 15, Kouvola

  • Kerrostalo

Ennakkomarkkinointi alkaa loppuvuodesta 2021

TULOSSA uusia asuntoja Kouvolaan

Rakennamme Kouvolan Kalevankadulle uusia asuntoja. Kohteen suunnittelu on nyt käynnissä ja haluamme kuulla myös sinun mielipiteesi: minkälaisia asuntoja toivoisit Kouvolaan valmistuvan?

Kerro meille ajatuksistasi. Käymme läpi kaikki saamamme toiveet ja tarpeet kohteen suunnittelun yhteydessä ja pyrimme huomioimaan niitä mahdollisuuksien mukaan.

Tilaa uutiskirje, niin saat tietoa kohteiden etenemisestä ensimmäisenä. Järjestämme ennen ennakkomarkkinoinnin aloitusta asiakastilaisuuden, johon kutsumme kaikki kohteen uutiskirjeen tilaajat.


Uusia asuntoja Kouvolaan

Kalevankatu sijaitsee aivan Kouvolan ydinkeskustan vieressä. Nyt suunnitteilla oleva asuinkohde sijoittuu tien varrelle tyhjälle tontille, ja tien toisella puolella on 2000-luvun alussa Varten toimesta rakennettuja asuinkerrostaloja.

Uusia asuntoja suunnitellaan huolella ja asiakkaita kuunnellen. Kohteen on ennakkomarkkinoinnin on arvioitu alkavan loppuvuodesta 2021 suunnittelun edetessä.

Kalevantie 15

Kaunis ja vihreä kaupunkiympäristö

Kouvola on kehittyvä ja vihreä kaupunki, jossa yhdistyvät monimuotoinen kaupunkiympäristö ja ihastuttava maaseutumiljöö. Kaupungin läpi virtaa ainutlaatuinen Kymijoki. Luonto tarjoaa kaupungin asukkaille elinvirtaa sekä leppoisia paikkoja rentoutumiselle.

Kouvolassa riittää tilaa harrastuksille, liikunnalle ja urheilulle. Kulttuurinnälkään löytyy teatteri, ja musiikkitapahtumia järjestetään paljon erityisesti kesäisin. Vuoden 2009 kuntaliitoksien myötä Kouvola kasvoi Suomen 11. suurimmaksi kaupungiksi, jossa asuu tällä hetkellä yli 80 000 asukasta.

Hyvät junayhteydet

Kouvolassa palvelut ovat kätevästi käsillä ja liikkuminen on mutkatonta. Rautatie on mahdollistanut kaupungin kehityksen, ja Kouvola onkin yksi Suomen vilkkaimmista risteysasemista.

Kalevankatu 15, 45100 Kouvola

Pysy kärryillä seuraamalla meitä somessa.

Varte logo

Malmin kauppatie 8 A, 00700 Helsinki