Kotokortteli – kotonaisvaltaisesti sinun.

Kotoisa, kotoisampi, Kotokortteli!

Länsi-Jaakkolan etelälaidalle, osoitteeseen Palopellonkatu 8-10, nousee kotoisa ja rennon urbaani Kotokortteli. Sen rakentaminen käynnistyi vuoden 2020 alussa. Alueelle tullaan Varten toimesta rakentamaan kahdeksan komeaa ja kotoista, 8–10-kerroksista asuintaloa. Alueelle rakennettava ensimmäinen RS-talo on nimeltään Asunto Oy Keravan Palopellonheikki ja seuraava viereen nouseva RS-talo tulee olemaan Asunto Oy Keravan Jaakkolanheikki.

Kotokorttelin rakennukset rajaavat sisäpihalleen vehreän keitaan, jossa voi nauttia ulkoilmasta ja vaihtaa vaikka kuulumisia naapureiden kanssa. Kotonaisvaltaisesti hyvää ja viihtyisää asumista nuorille aikuisille, lapsiperheille, senioreille ja kaikille muille – sitä kotokortteli tarjoaa!

Keravan Jaakkola kehittyy lähivuosina, kun entinen pienteollisuusalue uudistuu ihastuttavan vehreäksi ja urbaanin yhteisölliseksi asuinalueeksi.

Kiitos vastauksestasi – haluatko kertoa vielä lisää?

As Oy Palopellonheikin huoneistojen alustavat pohjakuvat ovat valmiit. Valitse alta oma suosikkisi kaksioiden pohjaratkaisusta ja kerro meille, miten se vastaa sinun haaveitasi ja tarpeitasi? Minkälaisia muutoksia siihen toivoisit? Vastaa kirjoittamalla kommenttisi alla olevaan kenttään. Käytämme kyselyn tuloksia apuna uusien kohteidemme suunnittelussa.


Kiitos vastauksestasi – haluatko kertoa vielä lisää?

As Oy Palopellonheikin huoneistojen alustavat pohjakuvat ovat valmiit – voit tutustua 3 h + kt -pohjaratkaisuun alla. Miten se vastaa sinun haaveitasi ja tarpeitasi? Minkälaisia muutoksia siihen toivoisit? Vastaa kirjoittamalla kommenttisi alla olevaan kenttään. Käytämme kyselyn tuloksia apuna uusien kohteidemme suunnittelussa.

3 h + kt, 60,5 m<sup>2</sup>

Kiitos vastauksestasi – haluatko kertoa vielä lisää?

As Oy Palopellonheikin huoneistojen alustavat pohjakuvat ovat valmiit – voit tutustua 4 h + kt -pohjaratkaisuun alla. Miten se vastaa sinun haaveitasi ja tarpeitasi? Minkälaisia muutoksia siihen toivoisit? Vastaa kirjoittamalla kommenttisi alla olevaan kenttään. Käytämme kyselyn tuloksia apuna uusien kohteidemme suunnittelussa.

4 h + kt, 82,0 m<sup>2</sup>

8 taloa – suojaisa sisäpiha – asemakaava
Avokeittiö, leikkipaikka, grilli, vierashuone

Jaakkolassa on
palvelut lähellä

Keravan aseman kupeessa sijaitseva Jaakkolan alue on nyt nosteessa: entinen pienteollisuuskeskittymä muuttaa lähivuosina muotoaan ja samoille sijoille valmistuu kodikas ja urbaani asuinalue.

Jaakkolan sydän tulee olemaan Kotokorttelin kulmalta lähtevä ja koko alueen halki kulkeva puistokäytävä, joka on kätevä kävely- ja pyöräilyväylä keskustan monipuolisten palvelujen pariin. Keskieurooppalaisuutta huokuva, palkittu Kauppakaaren palvelukeskittymä on Jaakkolasta noin 10 minuutin kävelymatkan päässä. Myös Jaakkolan omat kaupalliset palvelut ovat alueen kehityssuunnitelmissa kärkisijoilla.

Jaakkolasta on sujuvat yhteydet joka suuntaan. Keravan läpi kulkeva junarata mahdollistaa kätevän kulkuyhteyden Suomen jokaiseen kolkkaan. Myös autoilevalla asukkaalla on Jaakkolassa syytä hymyyn – olipa suunta sitten Tuusulaan, Helsinkiin tai Keski-Suomeen. Eikä Helsinki-Vantaan lentokentällekään ole Keravalta matkaa kuin 15 kilometriä.

Yli 20 vuotta luotettavaa
ja laadukasta rakentamista

Varte-konserni on yksi Suomen suurimmista perheomisteisista talorakennusalan yrityksistä. Meillä on yli 20 vuoden monipuolinen kokemus korkeatasoisesta rakentamisesta niin asuintalojen, teollisuusrakennusten kuin julkisten rakennusten saralla. Toimintamme tärkeimpiä lähtökohtia ovat laadukkuus, luotettavuus, turvallisuus ja asiakaslähtöisyys.

Varte tekee kotihaaveista totta. Me rakennamme kuin itsellemme tekisimme.

Kiinnostuitko?
Ota Ariin yhteyttä:

puh. 0500 244 550
ari.riikonen@varte.fi

Ari Riikonen