Kotokortteli – Haaveile kotonaisvaltaisesti.

Osallistu arvontaan ja tutustu Jaakkolan Kotokortteliin!

Sen juuri omiin tarpeisiin sopivan ja omaa onnellisuutta tukevan kodin löytäminen lähtee liikkeelle kotonaisvaltaisesta haaveilusta – järjellisestä pohdinnasta ja omien tunteiden tulkinnasta. Minkälainen huoneluku vastaa sinun tarpeitasi? Mitä muita ominaisuuksia unelmiesi asunnossa pitää olla?

Kerro haaveistasi meille ja osallistu arvontaan, niin voit voittaa 100 euron lahjakortin inspiroivien kulttuurielämysten äärelle. Arvomme kaikkien vastanneiden kesken 2 kpl 100 euron lahjakortteja Lippupisteeseen.

Arvonta on käynnissä 20.12.2019–29.2.2020. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.


Kiitos vastauksestasi – haluatko kertoa vielä lisää?

As Oy Palopellonheikin huoneistojen alustavat pohjakuvat ovat valmiit – voit tutustua yksiöiden pohjaratkaisuun alla. Miten se vastaa sinun haaveitasi ja tarpeitasi? Minkälaisia muutoksia siihen toivoisit? Vastaa kirjoittamalla kommenttisi alla olevaan kenttään. Käytämme kyselyn tuloksia apuna uusien kohteidemme suunnittelussa.

1 h + kt, 31,5 m<sup>2</sup>

Kiitos vastauksestasi – haluatko kertoa vielä lisää?

As Oy Palopellonheikin huoneistojen alustavat pohjakuvat ovat valmiit. Valitse alta oma suosikkisi kaksioiden pohjaratkaisusta ja kerro meille, miten se vastaa sinun haaveitasi ja tarpeitasi? Minkälaisia muutoksia siihen toivoisit? Vastaa kirjoittamalla kommenttisi alla olevaan kenttään. Käytämme kyselyn tuloksia apuna uusien kohteidemme suunnittelussa.


Kiitos vastauksestasi – haluatko kertoa vielä lisää?

As Oy Palopellonheikin huoneistojen alustavat pohjakuvat ovat valmiit – voit tutustua 3 h + kt -pohjaratkaisuun alla. Miten se vastaa sinun haaveitasi ja tarpeitasi? Minkälaisia muutoksia siihen toivoisit? Vastaa kirjoittamalla kommenttisi alla olevaan kenttään. Käytämme kyselyn tuloksia apuna uusien kohteidemme suunnittelussa.

3 h + kt, 60,5 m<sup>2</sup>

Kiitos vastauksestasi – haluatko kertoa vielä lisää?

As Oy Palopellonheikin huoneistojen alustavat pohjakuvat ovat valmiit – voit tutustua 4 h + kt -pohjaratkaisuun alla. Miten se vastaa sinun haaveitasi ja tarpeitasi? Minkälaisia muutoksia siihen toivoisit? Vastaa kirjoittamalla kommenttisi alla olevaan kenttään. Käytämme kyselyn tuloksia apuna uusien kohteidemme suunnittelussa.

4 h + kt, 82,0 m<sup>2</sup>

Avokeittiö, leikkipaikka, grilli, vierashuone

Kotoisa, kotoisampi, Kotokortteli!

Keravan Palopellonkatu 8–10:een nouseva Kotokortteli täyttää viihtyisän asuinkohteen kriteerit mennen tullen ja muitta mutkitta. Kortteliin tullaan rakentamaan kahdeksan komeaa ja kotoista, 8–12-kerroksista asuintaloa, joiden sisäpihalle muodostuu rauhallinen ja vehreä puistoalue.

Kotokorttelin rakentaminen alkaa vuoden 2020 alussa. Kotonaisvaltaisesti hyvää ja viihtyisää asumista nuorille aikuisille, lapsiperheille, senioreille ja kaikille muille – sitä Kotokortteli tarjoaa!

Haaveile kodista Palopellonheikissä

Korttelin ensimmäinen RS-kohde on saanut nimekseen Asunto Oy Keravan Palopellonheikki. Tähän 8-kerroksiseen taloon on suunniteltu tulevan noin 50–60 erikokoista viihtyisää asuntoa, pääasiassa yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Kaikissa asunnoissa on oma parveke ja osassa myös oma sauna.

Palopellonheikin ennakkomarkkinointi alkaa keväällä 2020, jolloin kerromme kohteesta lisää tietoa tällä sivustolla. Leskenlehtien kenties jo pilkottaessa pääset harkitsemaan uuden asunnon hankintaa kotonaisvaltaisesti – järjellä ja tunteella!

8 taloa – suojaisa sisäpiha – asemakaava

Urbaani ja viihtyisä Jaakkola

Hyvien yhteyksien äärellä sijaitseva Keravan Jaakkola kehittyy vuoden 2020 alusta alkaen vauhdilla ja voimakkaasti: entinen pienteollisuusalue uudistuu rauhallisen vehreäksi mutta silti urbaanin yhteisölliseksi asuinalueeksi.

Jaakkolan sydän tulee olemaan Kotokorttelin kulmalta lähtevä ja koko alueen halki kulkeva puistokäytävä, joka on kätevä kävely- ja pyöräilyväylä keskustan palvelujen pariin. Keskieurooppalaisuutta huokuva, palkittu Kauppakaaren palvelukeskittymä on Jaakkolasta noin 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Myös Jaakkolan omat kaupalliset palvelut ovat alueen kehityssuunnitelmissa kärkisijoilla, ja jo tällä hetkellä Kotokorttelin läheisyydessä toimii useita vapaa-ajan ja liikunnan palveluita tarjoavia yrityksiä.

Yli 20 vuotta luotettavaa ja laadukasta rakentamista

Varte-konserni on yksi Suomen suurimmista perheomisteisista talorakennusalan yrityksistä. Meillä on yli 20 vuoden monipuolinen kokemus korkeatasoisesta rakentamisesta niin asuintalojen, teollisuusrakennusten kuin julkisten rakennusten saralla. Toimintamme tärkeimpiä lähtökohtia ovat laadukkuus, luotettavuus, turvallisuus ja asiakaslähtöisyys.

Varte tekee kotihaaveista totta. Me rakennamme kuin itsellemme tekisimme.

Kiinnostuitko? Soita Arille 0500 244 550