SUUNNITTEILLA | Hitas-yhtiö, Samoankuja 2

Suunnittelemme Hitas-asuntoja Jätkäsaareen

Helsingin kantakaupungissa avomeren äärellä sijaitseva Jätkäsaari kehittyy voimakkaasti: Melkinlaituriin osoitteeseen Samoankuja 2 on suunnitteilla Varten uusi Hitas-kohde.

Hitas-yhtiö, Jätkäsaari

TULOSSA

Hitas-yhtiö, Jätkäsaari
Samoankuja 2, Helsinki

Ennakkomarkkinointi alkaa marras-joulukuussa 2021

Tulossa: Hitas-asuntoja Jätkäsaareen

Rakennamme Jätkäsaareen uusia Hitas-asuntoja. Yhtiöön tullaan rakentamaan 1-5h asuntokokoja. Kohteen ennakkomarkkinointi, asuntojen hakuaika ja arvonta järjestetään arviolta loppuvuodesta. Kohteen asuntoja voi hakea kohteen asuntojen hakuaikana ja Varten toimesta järjestetään arvonta asunnonhakijoiden kesken. Toimimme Helsingin kaupungin antaman Hitas-ohjeistuksen mukaisesti. Asunnon hakuohjeet ja arvonnan aikataulu ilmoitetaan lähempänä ennakkomarkkinoinnin alkamista, arviolta marras-joulukuussa 2021.

Lisätietoja Hitas-järjestelmästä Helsingin kaupungin sivuilta »

Tilaamalla uutiskirjeen nyt, saat tiedon ennakkomarkkinoinnin alkamisesta.


Hitas-asuntoja merelliseen miljööseen

Samoankuja 2 sijaitsee Jätkäsaaren Melkinlaiturissa, Atlantinkadun ja Samoankujan risteyksessä. Uusi Hitas-yhtiö tulee sijoittumaan Atlantinkadun varrelle, jota pitkin kulkee raitiokiskot.

Jätkäsaari kuuluu Helsingin kantakaupunkiin. Aluetta rakennetaan parhaillaan ja se tulee valmistumaan lopulliseen loistoonsa arviolta vuoteen 2030 mennessä.

Merellinen ja vehreä asuinalue kantakaupungissa

Helsingin Jätkäsaari on vanha satama-alue, joka on viime vuosina kokenut perusteellisen uudistumisen: valmistuttuaan alue tulee olemaan 21 000 asukkaan koti avomeren äärellä.

Vehreä ja merellinen Jätkäsaari tulee tarjoamaan upean asuinympäristön: alue tulee henkimään kantakaupungin fiilistä kivijalkakahviloineen ja vehreine puistoalueineen – kiehtovaa arkkitehtuuria unohtamatta. Jätkäsaaren lävitse kulkeva Hyväntoivonpuisto tarjoaa rauhallisen paikan nauttia luonnosta kantakaupungissa. Melkinlaituria vastapäätä sijaitsevalle alueelle on lisäksi suunnitteilla tapahtuma- ja liikuntakeskus sekä kelluva uimala.

Hyvät yhteydet ja kehittyvät palvelut

Jätkäsaari on pyöräilijälle kätevä: alueella panostetaan vahvasti kevyen liikenteen väyläverkkoon. Raitiovaunulla pääsee Jätkäsaaresta helposti syvemmälle kantakaupunkiin, lähin metroasemakin löytyy heti Ruoholahdesta. Jätkäsaaressa sijaitsee lisäksi Länsisatama, josta on helppo lähteä vaikka päiväristeilylle lahden yli Tallinnaan.

Kun Jätkäsaaren alue kehittyy ja valmistuu, kasvaa sen palvelutarjonta siinä samalla. Tällä hetkellä lähin päivittäistavarakauppa sijaitsee Välimerenkadulla ja monipuolisemman supermarketin löytää Ruoholahden kauppakeskuksesta. Lähitienoolla on myös ravintoloita ja kahviloita, monet niistä kätevästi Länsisatamankadun varrella.

Hitas-yhtiö, Jätkäsaari

 

Samoankuja 2, Helsinki

Pysy kärryillä seuraamalla meitä somessa.

Varte logo

Malmin kauppatie 8 A, 00700 Helsinki