Asunto Oy Lahden Ruoriniemenheikki

Uusia koteja järven rannalle!

Lahden Ruoriniemeen, Ankkurin rantapuiston viereen, suunnitellaan uusia tyylikkäitä 1–4 huoneen asuntoja. Ruoriniemen upeiden ulkoilualueiden ja Vesijärven rannan äärellä asuminen on silkkaa nautintoa. Kävelymatkan päässä sijaitsee Lahden satama-alue ravintoloineen ja kahviloineen sekä arkkitehtonisesti komea Sibeliustalo.

As Oy Ruoriniemenheikin suunnitelma

Suunnitteilla

Asunto Oy Lahden Ruoriniemenheikki

  • Ruoriniemenkatu 1, 15140 Lahti
  • Kerrostalo
  • 8 kerrosta
  • Kaukolämpö
  • Vuokratontti

Kurkista alustaviin asuntopohjiin!

Suunnittelu etenee

Asuntopohjia hiotaan tällä hetkellä arkkitehdin pöydällä asiakaspalautteiden pohjalta. Käynnistämme Ruoriniemenheikin ennakkomarkkinoinnin huhtikuun alkupuolella.

Uutiskirjeen tilaajat saavat mahdollisuuden tutustua ennakkomarkkinointimateriaaleihin jo ennen julkisen markkinoinnin alkamista.

Kurkista alustaviin asuntopohjaluonnoksiin, minkälaista asuntoa olet etsimässä?

Ruoriniemenheikki ilmasta käsin

Ruoriniemenheikki ilmasta käsin

Yli 20 vuotta luotettavaa ja laadukasta rakentamista

Varte-konserni on yksi Suomen suurimmista perheomisteisista talorakennusalan yrityksistä. Meillä on yli 20 vuoden monipuolinen kokemus korkeatasoisesta rakentamisesta niin asuintalojen, teollisuusrakennusten kuin julkisten rakennusten saralla. Toimintamme tärkeimpiä lähtökohtia ovat laadukkuus, luotettavuus, turvallisuus ja asiakaslähtöisyys.

Varte tekee kotihaaveista totta. Me rakennamme kuin itsellemme tekisimme.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä:

puh. 029 080 4040
myynti@varte.fi

Ari Riikonen

Luonnon kauneutta ja sataman vilinää

Ruoriniemi sijaitsee Lahdessa aivan Vesijärven rannan ja upeiden ulkoilualueiden  äärellä. Kävelymatkan päässä on satama-alue ravintoloineen sekä arkkitehtonisesti komea Sibeliustalo. Läheltä löytyy myös ruokakauppa eivätkä keskustan palvelutkaan kaukana ole – vain 2,5 kilometrin päässä. Ruoriniemi tarjoaa monipuolista nautintoa: pulahda aamu-uinnille läheisessä uimarannassa, kävele rantaboulevardia aamukahville sataman ravintoloihin tai lähde luonnon rauhaan ulkoilemaan.

Lahti – keskellä kaikkea

Urheilukaupunkinakin tunnettu Lahti on maanteiden ja rautateiden risteämiskohta, joten liikenneyhteydet toimivat hyvin joka suuntaan. Osana Järvi-Suomea Lahden seutu hurmaa upeilla järvimaisemilla ja lumoavalla luonnolla. Järven rannalle rakennettavassa Ruoriniemenheikissä nautit Lahden parhaista puolista: upeista järvimaisemista ja monipuolisista ulkoilumahdollisuuksistakin.

Tilaa uutiskirje

* indicates required

Valitse tavat, joilla saamme olla sinuun yhteydessä:

Voit poistua halutessasi uutiskirjelistalta uutiskirjeen lopussa löytyvästä linkistä. Lisätietoa tietosuojaselosteesta löydät täältä.

Asunto Oy Lahden RUORINIEMENHEIKKI

 

Ruoriniemenkatu 1, 15140 Lahti

Pysy kärryillä seuraamalla meitä somessa.

Varte logo

Malmin kauppatie 8 A, 00700 Helsinki