Tasokasta asumista Tapiolassa

Asunto Oy Espoon Tapiolanheikki täyttää vaativimmankin kotihaaveilijan toiveet ja odotukset. Tervetuloa tutustumaan ainutlaatuiseen arvokohteeseen, jonka rakentaminen on käynnissä. Viimeiset vapaat myydään nyt.

Moderniin kokonaisuuteen saatiin arkkitehtonista vaihtelua ja keveyttä kattokerroksen terassiasuntojen myötä.

Tapio Saarelainen, arkkitehti SAFA, Arkkitehtiryhmä A6 Oy

Moderniin kokonaisuuteen saatiin linjakasta leikkisyyttä kattokerroksen terassiasuntojen myötä.
Harri Koho, varatoimitusjohtaja, Varte Oy

Tapiolanheikki tulee olemaan aivan uniikki asuinkohde – oikea ylpeydenaihe perheyrityksellemme.

Harri Koho, varatoimitusjohtaja, Varte Oy

Huolella suunniteltuja koteja

Tapiolanheikki on arkkitehtonisesti ainutlaatuinen 6-kerroksinen talo, joka tarjoaa koteja tasokkaaseen elämään. Asunnot on suunniteltu huolella ja asiakkaita kuunnellen, jotta talon kokonaisvaltainen laadukkuus varmasti tuntuu ja näkyy – joka päivä.

Tapiolanheikissä on asuntoja yhteensä 32. Esimerkiksi kaksioita löytyy pieni mutta oivallinen 35 neliön asunto sekä 45 neliön asunto, jossa on myös oma sauna. Kolmen huoneen kodeissa on valinnanvaraa: esimerkiksi läpi koko talon ulottuva 75,5 neliön asunto sekä tilava 92,5 neliön asunto. Isoimpien asuntojen pinta-alat ulottuvat 97 neliöstä aina hulppeaan 133 neliöön asti.

Tapiolanheikin kaikki asunnot ovat tunnelmaltaan valoisia ja niissä on kerrassaan loisteliaat lasitetut parvekkeet. Tapiolanheikin suunnittelussa on mietitty tarkkaan myös sisustuksen pintoja ja muotoja, jotta asunnot täyttävät vaativammankin asunnon etsijän toiveet ja tarpeet. Viimeisteltyyn kokonaisuuteen kuuluu, että jokaisessa asunnossa on huoneistokohtainen jäähdytys.

Rakennuksen ylimpään kerrokseen toteutetaan neljä upeaa terassiasuntoa, jotka mahdollistavat erityisen tasokkaan asumisen omassa rauhassa ja ainutlaatuisen yksilöllisissä puitteissa. Penthouse-henkisten asuntojen terassiparvekkeet ovat osittain lasitettuja ja kooltaan, sanalla sanoen, valtavia. Terassiasuntojen pohjaratkaisut tarjoavat avaraa tilaa asumiseen sekä edustavat puitteet vaikka illalliskutsuille ulkoilmassa.

Malli As Oy Tapiolanheikin olohuoneesta Havainnekuvassa As Oy Tapiolanheikin kerhohuone

Asunto Oy Espoon Tapiolanheikki

Kohde on loppuunmyyty! Arvioitu valmistuminen 9/2022.

  • Mimerkinkuja 3, 02100 Espoo
  • Kerrostalo, 6 kerrosta
  • Lunastettava vuokratontti
  • Kaukolämpö | EL=B
  • Huoneistokohtainen jäähdytys
  • Valmiit sähköauton latausasemat
  • Täysin varusteltu kuntoiluhuone

Korkeatasoisia pintamateriaaleja

Tapiolanheikin sisustusteemat henkivät klassista ylellisyyttä ja ajatonta tasokkuutta. Ne on nimetty suomalaisella kulttuurihistorialla leikitellen, kansalliseepos Kalevalan mukaan.

TUTUSTU MATERIAALIESITTEESEEN TÄSTÄ

1. JOUKAHAINEN
Joukahainen on trendikkäiden sisustusvalintojen kokonaisuus: tyyli syntyy harmaan eri sävyistä sekä silmiä sykähdyttävistä yksityiskohdista. Lattiamateriaalina käytetään yksisäleistä tammilankkuparkettia. Teeman värimaailma on raikas ja se henkii vahvaa visuaalista luonnetta.

3. LEMMINKÄINEN
Lemminkäinen on tyylikäs ja pelkistetty sisustuskokonaisuus – oikea itsevarman sisustajan klassikko. Materiaalien ja sävyjen kontrastit tekevät tyylistä kiinnostavan. Lattiamateriaalina käytetään harmaansävyistä tammiparkettia. Teema kruunataan tummilla kivimäisillä kylpyhuonelaatoilla, jotka tuovat sisustukseen eloa.

2. ILMARINEN
Ilmarisen pehmeät sävyt sekä kaunis valkolakattu tammilankkuparketti edustavat skandinaavista tyylikkyyttä parhaimmillaan. Huolella harkitut materiaalivalinnat luovat asuintilaan ylellistä, eleganttia ja lämmintä harmoniaa. Tarkkaan viimeistellyt yksityiskohdat varmistavat kokonaisuuden sopivan vaativaankin makuun.

4. VÄINÄMÖINEN
Väinämöinen on puhdaslinjainen ja vaaleasävyinen sisustuskokonaisuus – eli monelle sisustajalle varma valinta. Valkolakatut lautaparketit sekä keittiön kvartsikivestä valmistetut työtasot luovat täydellisen pohjan hienostuneen ja modernin sisustuksen toteuttamiselle.

Tapiolanheikin sisustusteemat henkivät klassista ylellisyyttä ja ajatonta tasokkuutta.Tapiolanheikin sisustusteemat henkivät klassista ylellisyyttä ja ajatonta tasokkuutta.

Puitteet parempaan arkeen

Tapiolanheikki tekee vaikutuksen asunnon etsijään myös taloyhtiön yleisillä tiloilla ja palveluilla. Talon ensimmäisessä kerroksessa on autohalli, jossa autot säilyvät turvassa ja säältä suojassa. Autohallissa on varauduttu myös autokannan sähköistymiseen ja jokaisella autopaikalla on oma sähköauton latausasema. Parkkihallista on suora hissiyhteys ylös asuinkerroksiin, eli jalkasi säilyvät kuivina kosteillakin keleillä.

Tapiolanheikissä ylläpidät kätevästi kuntoasi: talon monitoimitila on varustettu monipuolisin kuntoilulaittein ja se on aina asukkaiden käytettävissä. Kesäaikaan voit reippailla yhtiön kuntoilupihalla. Tapiolanheikistä löytyy myös saunaosasto, pesutupa ja kuivaushuone. Jokaiselle asunnolle on lisäksi oma irtainvarastonsa.

Tapiolanheikin viihtyisyys ja kodikkuus varmistetaan kuuntelemalla asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita ja toiveita.

Harri Koho, markkinointi- ja hallintojohtaja, Varte Oy

Asunnot ja varaustilanne

Huoneiston lisätiedot avautuvat huoneistoa klikkaamalla

Nro. Tyyppi Pinta-ala M2 Velaton hinta Myyntihinta Tontin lunastushinta Hoitovastike Rahoitusvastike Rahoitusvastike 2 Tonttivastike Saatavuus
A1 3H+KT+S 92 Myyty
A2 2H+KT+S 45 Myyty
A3 1H+KT 25 Myyty
A4 3H+KT+S 75.5 Myyty
A5 3H+KT+S 92 Myyty
A6 3H+KT+S 81.5 Myyty
A7 3H+KT+S 75.5 Myyty
A8 3H+KT+S 92 Myyty
A9 3H+KT+S 81.5 Myyty
A10 3H+KT+S 75.5 Myyty
A11 3H+KT+S 92 Myyty
A12 3H+KT+S 81.5 Myyty
A13 3H+KT+S 75.5 Myyty
A14 4H+KT+S 96.5 Myyty
A15 4H+KT+S 112.5 Myyty
B16 3H+KT+S 75.5 Myyty
B17 2H+KT 35 Myyty
B18 2H+KT 34.5 Myyty
B19 3H+KT+S 75.5 Myyty
B20 3H+KT+S 75.5 Myyty
B21 2H+KT+S 45 Myyty
B22 2H+KT 34.5 Myyty
B23 3H+KT+S 75.5 Myyty
B24 3H+KT+S 75.5 Myyty
B25 2H+KT+S 45 Myyty
B26 2H+KT 34.5 Myyty
B27 3H+KT+S 75.5 Myyty
B28 3H+KT+S 121.5 Myyty
B29 2H+KT 34.5 Myyty
B30 3H+KT+S 75.5 Myyty
B31 3H+KT+S 75.5 Myyty
B32 3H+KT+S 132.5 Myyty

Musta-pallo = asunnosta on tehty asuntokaupat, Vihreä-pallo = ei varauksia, Keltainen-pallo = alustava varaus, Punainen-pallo = kirjallinen varaus

Autohallipaikkoja on vapaana muutamia. Autopaikat on varusteltu valmiiksi sähköauton latausasemalla.  Autohallipaikan velaton myyntihinta 24 000  €.
Kysy lisää asuntomyynnistämme.

 

 

Minna Hyyrynen, myyntipäällikkkö, Varte Oy

Suomalaisen perheyhtiön suunnittelema ja rakentama kohde antaa asukkailleen tasokkuutta asumiseen.

Minna Hyyrynen, myyntipäällikkö, Varte Oy
puh. 044 333 2207, minna.hyyrynen@varte.fi

Pitkien perinteiden Tapiola kokoaa kattavat palvelut ja monipuolisen kulttuuritarjonnan yhteen paikkaan hyvien yhteyksien äärelle.

Tapiola on vehreän viihtyisä kulttuurin ja palveluiden keskus

Pitkien perinteiden Tapiola kokoaa kattavat palvelut ja monipuolisen kulttuuritarjonnan yhteen paikkaan hyvien yhteyksien äärelle. Espoon Tapiolan historia ulottuu 1950–60-luvuille, jolloin alue rakennettiin alun perin puutarhakaupungiksi.

Nykyään Tapiola on yksi Suomen merkittävimmistä kulttuurin ja taiteen ympäristöistä: Espoon kulttuurikeskus, Espoon kaupunginmuseo ja Espoon kaupunginteatteri tarjoavat runsaasti korkealaatuista ajanvietettä ja ohjelmaa.

Elävä ja moderni kaupunkikeskus tarjoaa laajan palvelutarjonnan aina pienistä erikoisliikkeistä kulinaarisiin nautintoihin asti.