Varte Lahti rakentaa 72 asuntoa Hyvinkään Vuokra-asunnoille | 17.9.2021

Varte Lahti Oy ja Hyvinkään Vuokra-asunnot Oy ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen koskien uudiskohteen rakentamista Hyvinkäälle.  Varte Lahti voitti toukokuussa Hyvinkään Vuokra-asuntojen järjestämän Karsikkotie 1 A ja C -kohteen urakkakilpailun. Kohde käsittää yhteensä 72 asunnon rakentamisen 5- ja 6-kerroksisiin asuintaloihin Hyvinkään Vehkojalle. Kohteen huoneistoala on yhteensä 3 660 asm2 ja kokonaisala 6 332 brm2.

Karsikkotie 1 kortteli Vehkojassa kehittyy, kun vanhojen jo purettujen asuinkerrostalojen tilalle rakennetaan nyt uudet hissilliset asuinkerrostalot. Uudet asuintalot tulevat helpottamaan eritoten lapsiperheiden ja senioreiden kohtuuhintaista vuokra-asumista Vehkojalla, kertoo Hyvinkään Vuokra-asuntojen toimitusjohtaja Timo Kuiri.

Töiden aloitus on hyvällä mallilla ja yhteistyö Hyvinkään Vuokra-asuntojen kanssa on sujunut hyvin, toteaa Varte Lahden työpäällikkö Jarkko Meriläinen.

Kerrostalojen rakennustyöt käynnistyvät tontilla syyskuussa ja kohteen vastaavana mestari toimii Tuomas Paajanen. Kohteen arvioitu valmistuminen on tammikuussa 2023.

Lisätietoja

Varte Lahti Oy, Juha Sankari, toimitusjohtaja, juha.sankari@varte.fi
Hyvinkään Vuokra-asunnot Oy, Timo Kuiri, toimitusjohtaja, timo.kuiri@hyva.fi