Auno Mutikainen aloitti asuntorakentamisen johtajana | 9.9.2021

Varte vahvistaa asuntorakentamisen toimintoja: Auno Mutikainen aloitti johtajana pääkaupunkiseudulla.

Varte Oy:n uutena asuntorakentamisen johtajana on aloittanut Auno Mutikainen 1.9.2021 alkaen. Mutikainen tulee vahvistamaan Varten asuntorakentamisen toimintoja vastuualueenaan Varten pääkaupunkiseudun asuntorakentaminen. Mutikainen siirtyi Vartelle asuntotuotannon johtajan tehtävistä SRV:ltä, jossa hän on työskennellyt lähes koko työuran.

– Vartella on jo vahvaa osaamista ja yhdessä tekevä organisaatio. Pitkän, noin 25 vuotta kestäneen SRV-pestini jälkeen on hienoa päästä tekemään töitä perheyritykseen, jonka pitkä historia näkyy yrityksen tekemisessä ja arvoissa. Tuon mielelläni oman kokemukseni osaksi osaavaa tiimiä, kertoo Auno Mutikainen.

– Aunolla on paljon kokemuksen tuomaa osaamista rakennusalasta ja uskon, että pystymme yhdessä vahvistamaan ja tukemaan Varten asuntorakentamista juuri oikeaan suuntaan. Olemme oikein iloisia, että saimme Aunon meille Vartelle vahvistukseksi kehittämään asuntorakentamisen toimintoa, kertoo Varten toimitusjohtaja Arto Jokinen.

Varten liiketoiminnan pääkaupunkiseudulla muodostavat asuntorakentamisen, korjausrakentamisen ja toimitilarakentamisen toiminnot. 1.9.2021 alkaen asuntorakentamisesta vastaa johtaja Auno Mutikainen. Aiemmin Varten koko uudisrakentamisesta vastannut johtaja Mikko Sirviö jatkaa luotsaamaan yhtiön toimitilarakentamista. Korjausrakentamisesta vastaa edelleen pitkäaikainen vartelainen johtaja Tuomas Juvonen.

– Yhtiömme rivit ovat vahvistuneet entisestään. Edellytykset vakaaseen ja vahvaan kasvuun ovat olemassa. Kuluvan kuun lopussa päättyvän Varte-konsernin tilikauden liikevaihdon arvioidaan olevan noin 170 miljoonaa euroa. Perheyrityksemme vahva kasvu kertoo, että olemme onnistuneet vahvistamaan yritystämme oikeilla henkilöillä, kertoo Varten varatoimitusjohtaja Harri Koho.

Lisätietoja:
Varte Oy, Arto Jokinen, toimitusjohtaja, p. 050 327 4000, arto.jokinen@varte.fi
Varte Oy, Auno Mutikainen, johtaja asuntorakentaminen, p. 040 594 6883 auno.mutikainen@varte.fi