Varte Lappeenranta on käynnistänyt suunnittelun asuintaloista Tyysterniemeen | 23.6.2021

Varte Lappeenranta on hankkinut kaksi asuinrakennustonttia Skanskalta Tyysterniemestä

Varte-konsernin uusi tytäryhtiö Varte Lappeenranta Oy on perustettu ja yritys muuttaa uusiin toimitiloihin Väinö Valveenkadulle. Varte Lappeenranta käynnisti toimintansa Kaakkois-Suomessa jo toukokuussa, kun uudeksi aluejohtajaksi nimitettiin Seppo Tokkola 3.5.2021 alkaen. Varten tavoitteena on aloittaa jälleen alueella Varten oma asuntotuotanto pienen tauon jälkeen ja sen eteen tehdään nyt töitä.

Varte on allekirjoittanut 23.6. tonttikaupat rakennusyritys Skanskan kanssa ja ostanut kaksi rakentamatonta asuinrakennustonttia omistavaa asunto-osakeyhtiötä Lappeenrannan Pallo-Tyysterniemestä. Kohteiden suunnittelu Vartella on käynnistynyt.

Asuntorakentaminen on Tokkolan vahvuus ja asuntorakentamisen jatkumoon Lappeenrannassa, kuin myös muualla Kaakkois-Suomen alueella, Tokkola uskoo edelleen vahvasti. Toinen hankituista yhtiöistä suunnitellaan omaan asuntotuotantoon ja arvioitua ennakkomarkkinoinnin aloitusta tähdätään vuoden vaihteeseen.

Lisätietoja

Varte Lappeenranta Oy, Seppo Tokkola, toimitusjohtaja, p. 040 749 9166, seppo.tokkola@varte.fi