8.4.2021 Haemme varastomiestä

Haemme varastomiestä rakennusalan varastolle monipuolisiin tehtäviin. Varastomiehen työtehtäviin kuuluu monipuolisesti varastonhallintaa ja isojenkin työmaatavaroiden toimittamista monille eri Varte-yhtiöiden työmaille pääkaupunkiseudulla, Päijät-Hämeessä ja Keski-Uudellamaalla. Varastomme sijaitsee Keski-Uudellamaalla ja työkavereina varastolla on kaksi mukavaa vartelaista.
Olethan oma-aloitteinen ja reipas, sillä niillä pääsee jo pitkälle. Varastomiehen odotamme olevan työssään tarkka ja tehokas. Edellytämme hyvää suomen kieltä sekä tietojärjestelmien omaksumiskykyä. Aiempi kokemus varastotyöskentelystä katsotaan eduksi tehtävään valittaessa sekä hyvä huumorintaju on plussaa. Pärjäät tehtävissä B-luokan ajokortilla.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköpostitse pasi.purtilo@varte.fi

Haastatteluja tehdään jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi heti, kuitenkin viimeistään 31.5.

Lisätietoja:
Varte Oy, Pasi Purtilo, kalustopäällikkö, 040 748 6706, pasi.purtilo@varte.fi

Tule tekemään töitä kanssamme!