16.2.2021 Varte rakentaa Konalaan Varuste.netille uudet toimitilat

Varte Oy ja S-Pankin rahastot ovat sopineet Helsingin Konalaan rakennettavasta kiinteistöstä.

Varuste.net urheilukaupan uudet toimitilat Helsingin Konalassa

 

S-Pankin-konserniin kuuluvien yhtiöiden rahastot sopivat kiinteistön rakentamisesta Varten kanssa Helsingin Konalaan. Osoitteeseen Malminkartanontie 1 rakennetaan yhteensä 6 800 m2 kiinteistö, jonka käyttäjäksi tulee urheiluvälinekauppa Varuste.net.

”Käynnissä oleva rakennusurakka tukee erinomaisesti strategiassamme olevan toimitilarakentamisen kasvua. Hanketta on kehitetty yhdessä rakennuttajan ja käyttäjän kanssa. Yhteistyö on ollut osapuolien välillä sujuvaa” kertoo Varten toimitilarakentamisesta vastaava Mikko Sirviö.

Interavanti Oyj myi osoitteessa Malminkartanontie 1 sijaitsevan maa-alueen S-Pankki Tontti -erikoissijoitusrahastolle, joka vuokrasi sen edelleen Terrieri Kiinteistöt Ky:n omistamalle kiinteistöyhtiölle. Terrieri Kiinteistöt on S-Pankki-konserniin kuuluva vaihtoehtorahasto, joka sijoittaa kiinteistökehityshankkeisiin.

Terrieri Kiinteistöjen rahastonhoitaja Eero Ojala kertoo olevansa erittäin tyytyväinen kiinteistökauppoihin ja projektin etenemiseen.

”Olen iloinen siitä, miten hyvin yhteistyömme Varuste.netin, Varten ja Interavantin kanssa on sujunut pitkän kehitysvaiheen aikana. Varuste.net-kiinteistö on Terrierin viides kiinteistösijoitus rahaston kaksivuotisen olemassaolon aikana. Se täydentää erinomaisesti kiinteistötyyppinsä ja sijaintinsa puolesta kasvavaa sijoitussalkkuamme”, Eero Ojala sanoo.

”Meille tämä hanke on suuri harppaus valmistautumisessa tulevaisuuden toimintaedellytysten parantamiseen. Olemme päässeet suunnittelemaan kohteen siten, että tilaratkaisut palvelevat monikanavaista kauppaa ja sen kasvua muuntojoustavasti”, Varuste.netin toimitusjohtaja Ilkka Rajakallio sanoo.

Tontilla maanrakennustyöt ovat käynnissä ja kohteen arvioidaan valmistuvan loppuvuodesta 2021.

 

Lisätietoja:

Varte Oy, Mikko Sirviö, johtaja, p.040 723 1885, mikko.sirvio@varte.fi

Terrieri Kiinteistöt Ky, Eero Ojala, rahastonhoitaja, p. 040 560 1243, eero.ojala@fim.com