28.1.2021 Varte rakentaa Icecapitalille asuntoja Tapiolaan

Varte rakentaa Icecapitalille asuntoja Tapiolaan.

Varte Oy ja ICECAPITAL Housing Fund V Ky ovat sopineet taloyhtiön rakentamisesta Espoon Tapiolaan. Varte rakentaa osoitteeseen Mimerkinkuja 8 Icecapitalin rahastolle taloyhtiön, johon tulee yhteensä 40 asuntoa.

“Tapiolaan rakennettava tasokas kohde sopii rahastollemme erinomaisesti ja jatkaa erinomaista yhteistyötämme Varten kanssa. Varte pitkäjänteisenä ja ammattitaitoisena toimijana on meille mieluisa kumppani”, kertoo sijoitusjohtaja Mikko Suominen, ICECAPITAL REAM Oy:stä.

Samassa yhteydessä rakennetaan Varten oman asuntotuotannon tasokas RS-kohde, Asunto Oy Espoon Tapiolanheikki, johon tulee 32 omistusasuntoa. Taloyhtiöille rakennetaan 1.kerrokseen yhteinen pysäköintihalli. Vanhan kiinteistön purkutyöt ovat tontilla jo käynnissä ja arvioitu valmistuminen on kesällä 2022.

Kohteen työpäällikkönä toimiva Antti Rautanen kertoo, että ”vanhan kiinteistörakennuksen purkutyöt etenevät hyvin, vaikkakin vanhat perustukset ovat antaneet haasteensa. Valmistuttuaan kohde tulee varmasti nostamaan Kalevalantien näyttävyyttä, sillä kohteen suunnittelussa näkyy korkea-arvoinen arkkitehtuuri”.

Kohteen arkkitehti Tapio Saarelainen, arkkitehti SAFA, Arkkitehtityhmä A6.

Lisätietoja
Varte Oy, Arto Jokinen, toimitusjohtaja, arto.jokinen@varte.fi
ICECAPITAL REAM Oy, Mikko Suominen, sijoitusjohtaja, mikko.suominen@icecapital.fi

ICECAPITAL Housing Fund V Ky on 2019 perustettu kiinteistöpääomarahasto. Rahaston tavoitteellinen kokonaissijoituskapasiteetti on noin 440 miljoonaa euroa. Rahasto sijoittaa varansa vapaarahoitteisiin asuntoihin, jotka sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja muissa kasvukeskuksissa.