26.11.2020 Varte rakentaa asuntoja Icecapitalin rahastolle

Varte Oy on käynnistänyt rakennustyöt Espoon Saunalahdessa 56 asunnon rakentamisesta. Varte Oy rakentaa Icecapitalin rahastolle taloyhtiön, johon tulee yhteensä 31 asuntoa ja samassa yhteydessä rakennetaan Varten oman asuntotuotannon RS-kohde, johon tulee 25 omistusasuntoa. Taloyhtiöille rakennetaan lisäksi yhteinen pysäköintihalli. Töiden arvioitu valmistuminen on helmikuussa 2022.

Varte Lahti Oy urakoi Icecapitalin rahastolle Järvenpäähän asuntoja. Järvenpään Lepolassa on käynnistetty arkkitehtikilpailun tuloksena syntyneen alueen rakentaminen. Osoitteeseen Heinähäntä 2 rakennetaan 65 kpl vapaarahoitteisia asuntoja kahteen kerrostaloon. Kohteen arvioitu valmistuminen on kesällä 2022.

Visualisointikuva osoitteesta Reelinkikatu 3 ja 5, Espoo

Lisätietoja:Varte Oy, Timo Husso, projektipäällikkö p. 050 593 0058, timo.husso@varte.fi