29.10.2020 Haemme toimistoassistenttia Helsinkiin | Varte Oy

Tule meille töihin! Etsimme reipasta ja ulospäinsuuntautunutta toimistoassistenttia vakituiseen ja kokoaikaiseen tehtävään Helsingin Malmille.

Tulet tekemään monipuolisia töitä päivittäin monen eri rakennusalan ammattilaisen kanssa. Työtehtäväsi olet valmiina päivittäin vastaanottamaan asiakkaat toimistollamme ja ylläpidät toimiston yleistä viihtyisyyttä. Varmistat työssäsi, että posti kulkee ja toimistotarvikkeita on riittävästi saatavilla. Toimistorutiineihin kuuluu juoksevien asioiden hoitoa kuten avainhallintaa, kokousjärjestelyjä ja erilaisia tilauksia. Pääset mukaan myös asuntomyyntimme maailmaan avustamaan mm. eri asiakirjojen tuottamisessa ja toivomme, että osallistut mukaan eri yritystapahtumiin. Tehtävässäsi toimit reippaasti eri sidosryhmien kanssa käsittäen niin koko konsernimme henkilöstön kuin myös asiakkaamme.

Toivomme sinun omaavan positiivisen ja joustavan asenteen. Osaat olla tehtävissäsi oma-aloitteinen ja ongelmanratkaisukykyinen. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa ja lisäksi osaat kommunikoida englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisesti. Tulet hyvin toimeen tietotekniikan kanssa ja hallitset toimistoissa yleisimmin käytössä olevat ohjelmat ja laitteet, kuten Microsoft Office –ohjelmat ja yleiset käyttöjärjestelmät.

Toivomme sinun aloittavan työt heti vuoden alusta. Ymmärrys rakennusalasta ja aikaisempi kokemus edellä mainituista tehtävistä auttaa tehtävissä menestymiseen, mutta kumpikaan ei ole välttämättömyys vaan plussaa. Pääset mukaan rakennusalan perheyritykseen, jossa töitä tehdään yhdessä. Tule tekemään töitä kanssamme.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 12.11.2020 mennessä.

Lisätietoja Harri Koho, varatoimitusjohtaja, p. 050 501 6000, harri.koho@varte.fi