11.8.2020 Varte Oy rakentaa Vehon hyötyajoneuvokeskuksen


Varte Oy rakentaa Vehon hyötyajoneuvokeskuksen Vantaalle


Varte Oy
on allekirjoittanut 7.8.2020 urakkasopimuksen Veho Oy Ab:n hyötyajoneuvokeskuksen rakentamisesta Vantaan Vehkalaan. Aivan Vehkalan aseman läheisyyteen, osoitteeseen Vehkalantie 8-14 rakennetaan Vehon uusi hyötyajoneuvojen lippulaivamyymälä.
– Allekirjoitettu urakkasopimus on Vartelle merkittävä ja projektina Vehkalan hyötyajoneuvokeskus on keskeisen sijaintinsakin osalta mielenkiintoinen. Aloitettu rakennusurakka tukee merkittävästi strategiassamme olevan toimitilarakentamisen kasvua, kertoo Varten toimitilarakentamisesta vastaava Mikko Sirviö.

Tilaajana hankkeessa toimii Vehon konserniyhtiö Lemiro Oy Ab. Vehkalaan rakennetaan myymälä- ja huoltotiloja sekä muita hyötyajoneuvomyyntiä palvelevia tiloja kaikkiaan yli 12 000 brm2. Rakennettavan tontin koko on noin 10 hehtaaria ja alueen ulkopuoliset työt pysäköintipaikkoineen ovat myös merkittävät.
– Rakennuksiin tulee useita asiakkaan eri toimintoja, joka tekee tekniikan yhteensovittamisesta mielenkiintoista. Valmiiksi rakennettu iso tontti ja hyvä sijainti helpottaa rakentamista, mutta tiukka aikataulu talvea vasten tekee työmaasta todella haastavan, korostaa kohteen työpäällikkö Pasi Blom. Projekti työllistää oman työnjohto-organisaatiomme lisäksi merkittävän määrän alihankkijoita ja tavarantoimittajia.
Vehkalan hyötyajoneuvokeskuksen rakentaminen alkoi elokuun alussa ja kohde valmistuu marraskuussa 2021.

Lisätietoja:
Varte Oy, Mikko Sirviö, rakennuspäällikkö, p. 040 723 1885, mikko.sirvio@varte.fi