17.4.2020 Varte ja Icecapital esisopimukseen rakentamisesta

Varte ja ICECAPITAL esisopimukseen yli 300 asunnon rakentamisesta

Varte Palopellonkatu ulkokuva

Varte Oy ja ICECAPITAL Housing Fund V Ky ovat allekirjoittaneet esisopimuksen koskien yhteensä yli 300 asunnon rakentamista. Asunnot rakennetaan Helsinkiin, Espooseen, Keravalle ja Järvenpäähän.

Esisopimus sisältää kuuden asuntoyhtiön toteuttamisen kokonaisvastuurakentamissopimuksina Varten hallinnoimille tonteille. Esisopimuksen hankkeista tehdään yhtiökohtaiset urakkasopimukset ja yhtiökaupat. Ensimmäisen kohteen rakentaminen alkaa huhtikuussa 2020 ja loput vuosien 2020 ja 2021 aikana. Kohteiden asuntojen arvioidaan valmistuvan vuosien 2021 ja 2022 aikana.

”Talot suunnitellaan yhdessä ICECAPITALin tavoitteiden mukaisesti vastaamaan pääkaupunkiseudun asuntojen kysyntää. Yhteistyö on Varte Oy:lle merkittävä ja sen myötä pystymme tehokkaammin käynnistämään tonteillemme myös kuluttajille suunnattujen RS asuntojen rakentamisen, kertoo toimitusjohtaja Arto Jokinen.

”Olemme erittäin tyytyväisiä aloittaessamme mittavan yhteistyön Varte Oy:n kanssa. Pääkaupunkiseudulle ja kehyskuntiin rakennettavat asunnot soveltuvat rahastomme strategiaan erinomaisesti ja täydentävät osaltaan asuntotarjontaamme.”, toteaa Mikko Suominen ICECAPITAL REAM Oy:stä.

Lisätietoja:

Varte Oy, toimitusjohtaja Arto Jokinen, puh. 050 327 4000, arto.jokinen@varte.fi

Varte Oy, myynti- ja hallintojohtaja Harri Koho, puh. 050 501 6000, harri.koho@varte.fi

ICECAPITAL REAM Oy, sijoitusjohtaja Mikko Suominen, puh. 040 504 0915,
mikko.suominen@icecapital.fi

ICECAPITAL Housing Fund V Ky on 2019 perustettu kiinteistöpääomarahasto. Rahaston tavoitteellinen
kokonaissijoituskapasiteetti on noin 440 miljoonaa euroa. Rahasto sijoittaa varansa vapaarahoitteisiin asuntoihin, jotka sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja muissa kasvukeskuksissa.