25.2.2020 Varte urakoi ES-Laatuasumisoikeus Oy:lle

Varte Oy ja ES-Laatuasumisoikeus Oy ovat sopineet asuintalojen rakentamisesta Helsingin Koskelaan.  Varte Oy voitti urakkatarjouskilpailun ja urakoi Käpyläntielle kerrostalokohteen, joka käsittää viisikerroksisen lamellitalon, sekä nelikerroksisen pistetalon ja pihakannen alle sijoittuvan autopaikoituslaitoksen. Runko rakennetaan betonielementeistä ja julkisivut ovat työmaalla muurattuja.

Kohteen rakennustyöt alkavat kevättalvella 2020.

-Urakkasopimus on merkittävä Varte Oy:lle ja vahvistaa toimintamme suunnitelmallista kasvua. Rakennuskohde on vaativa pienen tonttinsa ja alueelle rakennettavien muiden rakennusten työmaatoimintojen yhteensovittamisen takia. Rakennustyöt alkavat maaliskuussa 2020 ja kohde luovutetaan tilaajalle kesäkuussa 2021, kertoo rakennuspäällikkö Mikko Sirviö

Urakan laajuus:

  • asuntoja 62 kpl,
  • liiketiloja 2 kpl
  • 3 793 asm2
  • 6 142 brm2
  • 19 865 rm3

 

Lisätietoja:
Varte Oy, Mikko Sirviö, rakennuspäällikkö, p. 040 723 1885, mikko.sirvio@varte.fi