22.1.2020 Kesäharjoitteluhaku on alkanut

HAEMME KESÄHARJOITTELIJOITA

 

Hae kesäharjoittelijaksi Vartelle — saat hyvää työkokemusta talonrakennusalalta.

Haemme kesäharjoittelijoita pääkaupunkiseudulla sekä Päijät-Hämeessä ja Keski-Uudellamaalla sijaitseville työmaillemme. Kesäharjoittelupaikkoja on tarjolla pääkaupunkiseudulla työnjohdossa sekä rakennustyömaan eri tehtävissä esim. kirves- tai rakennusmiehen tehtävät. Päijät-Hämeeseen ja Keski-Uudellemaalle haemme kesäharjoittelijoita eri työmaille työnjohtoon. Meillä pääset oikeisiin hommiin työmaalle harjoittelemaan talojen rakentamista ja saat kunnon työkokemusta, josta on varmasti hyötyä.

Kirjoita meille vapaamuotoinen hakemus minkälaisiin tehtäviin olisit halukas pääsemään kesäharjoittelijaksi. Kerro kuka olet, mitä olet opiskellut, missä vaiheessa opintosi ovat ja oletko jo tehnyt töitä rakennusalan työmailla? Kerrothan myös mille ajanjaksolle haluat harjoitteluun. Aikaisemman kokemuksesi ja kiinnostuksesi perusteella voimme räätälöidä työtehtäviäsi. Etua haussa tuo opinnot/kokemus alalta ja työturvallisuuskortti.

Lähetä hakemus sähköpostitse varte@varte.fi viimeistään 29.2.2020.
Pääkaupunkiseudulle harjoitteluun viestin aiheeksi: KESÄHARJOITTELU PKS
Päijät-Hämeeseen tai Keski-Uudellemaalle harjoitteluun viestin aiheeksi: KESÄHARJOITTELU LAHTI

Lisätietoja:
Pääkaupunkiseutu: Mikko Sirviö, rakennuspäällikkö, p. 040 723 1885, mikko.sirvio@varte.fi
Päijät-Häme, Keski-Uusimaa: Juha Sankari, toimitusjohtaja, p. 044 355 2795, juha.sankari@varte.fi

Tule tekemään töitä kanssamme!