2.1.2020 Haemme laatupäällikköä

Haemme rakentamisen tueksi ja kehityksen kärkeen Helsingin tai Lahden toimistollemme

LAATUPÄÄLLIKKÖÄ

Laatupäällikkönä toimit organisaatiomme “sisäisenä valmentajana”, luot edellytyksiä toimintamme tehostamiselle ja laadun kehittämiselle kaikessa tekemisessämme. Hyvä laatupäällikkö tuo kokemuksellaan myös menetelmäosaamista, joka tukee rakentamista ja onnistumisia työkavereiden arjessa. Varmistat, että työmaillamme on kaikilla käytössään parhaat käytänteet ja niihin tarvittavat “työkalut”. Käytännön tehtäviisi kuuluu luonnollisesti Varten laatu- ja toimintajärjestelmän ylläpito, sekä ylläpidon johtaminen ja kehittäminen.

Tarjoamme sinulle paikan kehittyvässä perheyrityksessä ja alan parhaat rakentajat työkavereiksi. Vuoden 2020 aikana meillä on käynnissä noin 800 asuntoa uudis- ja korjauskohteissa keskittyen Etelä-Suomeen ja pääkaupunkiseudulle. Rakennamme myös liike- / toimistorakennuksia ja suunnittelupöydällämme on hienoja logistiikkahankkeita. Osaamistasi arvostetaan ja se tulee varmasti käyttöön.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja sopivasti kokemusta rakentamisen kentästä. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja muutosjohtamistaidot.

Jätä hakemuksesi 31.1.2020 mennessä.

 

Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa:

Harri Koho, hallintojohtaja, p. 050 501 6000, harri.koho@varte.fi

Juha Sankari, toimitusjohtaja Varte Lahti Oy, p. 044 355 2795, juha.sankari@varte.fi

 

Tule tekemään töitä kanssamme!

 

 

VARTE OY – suomalainen perheyritys

Varte on talonrakennusalan perheyritys ja toiminta-alueemme on Pääkaupunkiseutu, Päijät-Häme sekä Kaakkois-Suomi. Olemme yksi Suomen suurimmista alan perheyrityksistä. Emme elä kvartaalitaloudessa, vaan kehitämme toimintaamme vakaasti ja pitkäjänteisesti – nyt jo liki 25 vuoden ajan. www.varte.fi