24.5.2019 Haemme kustannusinsinööriä

 

 

 

 

 

 

HAEMME KUSTANNUSINSINÖÖRIÄ, jolle rakennusala on tuttu ympäristö. Tehtäviisi kuuluu hinnoittelu, ennakkotarjouspyyntöjen laadinta, tarjousten vertailujen tekeminen, tavoitearvioiden tekeminen. Laadit itsenäisesti kustannusarvioita yhdessä hankinnan ja tuotannon kanssa. Työtehtävät tulevat olemaan lähinnä asuntokohteita hankekehityksen, omaperusteisen asuntotuotannon sekä kilpailu-urakoiden parissa. Kohteet ovat saneeraus- että uudisrakentamista. Työskentelet Helsingin toimipisteessä Malmilla.

Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutus (rakennusmestari tai -insinööri AMK/DI). Sinulla on jo ainakin muutaman vuoden kokemus kustannuslaskennasta. Työmaakokemusta esimerkiksi työmaainsinöörin tai työnjohtajan tehtävistä katsotaan eduksi. Olet työssäsi oma-aloitteinen, täsmällinen ja vastuuntuntoinen. Osaat lukea piirustuksia ja kokemuksesi kautta pystyt löytämään kustannustehokkaita ratkaisuja. Osaat käyttää ja hyödyntää työssäsi Office-ohjelmia ( Excel, Word ). Ennen muuta haluat kehittyä ja oppia uutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä, erilaisten projektien parissa. Pääset luotettavaan yritykseen, jossa olet mukana kehittämässä alaa ja omaa osaamistasi. Meillä on viihtyisät työtilat hyvien kulkuyhteyksien lähellä. Saat kilpailukykyiset edut. Meillä tehdään töitä yhdessä mukavien työkavereiden kanssa.

Lisätiedot ja hakemukset:

Harri Tontti, laskentapäällikkö, harri.tontti@varte.fi, p. 040 843 9045
Vesa Yrjönen, Teknisen toimiston päällikkö, vesa.yrjönen@varte.fi,
p. 040 090 5015

Lähetä hakemus viimeistään 7.6.2019.

 

Varte-konserni on suomalainen talonrakennusalan perheyritys, joka on toiminut jo yli 20 vuoden ajan. Meillä töitä tehdään pitkäjännitteisesti ja ihmiset ovat meillä muuta kuin lukuja. Toiminta-alueemme ovat Pääkaupunkiseutu, Päijät-Häme ja Kymenlaakso.

Tule tekemään töitä kanssamme!