29.3.2019 Isonpellontien kohde valmistui

Haso Rantapuisto ja Heka Isonpellontie 6 -kohteet luovutettu

Perjantaina 29.3.2019 pidettiin vastaanottotarkastus Helsingin Pukinmäessä Kehä I:n varrella. Helsingin kaupungin rakennuttama Haso Rantapuisto ja Heka Isopellontie 6 -nimiset kohteet ovat nyt molemmat valmiita.

Kohteisiin rakennettiin yhteensä 153 asuntoa, joiden yhteenlaskettu pinta-ala oli yli 9.400 m2, rakennustilavuus oli lähes 48.000 m3 ja veroton urakkasumma lähes 25 miljoonaa euroa. Kohteet luovutettiin kahdessa vaiheessa. Perjantaina luovutus tapahtui, kuten myös 1. vaiheessakin, nolla-virheluovutuksena. Kyseessä oli arkkitehtikilpailun tulos ja näin myös kokonaisuus on arkkitehtonisesti tyylikäs.

Vastaavana mestarina toimi alusta loppuun Esa Haavasoja yli kahden vuoden ajan. Kiitokset Esalle ja hyvälle työnjohdolle sekä mittavalle joukolla Varten omia työntekijöitä, jotka projektiin osallistuivat!

Tilaajan edustajat olivat erittäin tyytyväisiä saamaansa palveluun ja lopputulokseen.