8.2.2019 Tervetuloa Mallasheikin esittelyasunnon ensiesittelyyn 17.2.2019 Lahdessa!

Tervetuloa esittelyasuntomme avajaisiin Mallaskadulle. Taloyhtiön esittelyasunto on juuri valmistunut ja kutsumme teidät tutustumaan ensimmäisten joukossa, miltä Mallasheikin uusissa kodeissa näyttää.

Mukana esittelyssä Helmi Säästöpankin asiantuntevat edustajat sekä Sp-Kotien ammattitaitoiset välittäjät.

Asunto Oy Lahden Mallasheikki rakennetaan Lahden keskustaan entiselle Mallasjuoman alueelle, vehreän kirkkopuiston viereen. Historiallinen tehdaskortteli on kokenut muodonmuutoksen viimeisten vuosikymmenien aikana ja pullojen kilinä on vaihtunut puheensorinaan. Mallasheikkiin rakennetaan 37 viihtyisää ja kompaktia kaupunkiasuntoa, joista löytyy sopiva koti erilaisiin tarpeisiin. Taloon kätkeytyy oma tunnelmallinen Panimon kellarisauna ja ylhäällä on ihastuttava kattopiha, jossa nautit kesäpäivistä.

Pääset pienellä rahalla uuteen kotiin! Yhtiölaina on neuvoteltu puolestasi kahteen eri lainaan. Lainojen lyhentämiseen pystyt itse vaikuttamaan sen mukaan, miten koet itsellesi parhaimmaksi eri elämän tilanteissa. As Oy Lahden Mallasheikin tontista on 50 % vuokralla, mikä mahdollistaa puolestaan osuuden hoitamisen kuukausittain tonttivuokravastikkeella tai lunastamalla oma osuus, jolloin vapaudut tonttivuokravastikkeen maksusta

Mallasheikin asunnot ovat kooltaan 1-3h+kt(+s) koteja ja kaikkiin asuntoihin kuuluu lasitettu parveke ja yksiöissä ranskalainen parveke. Malskilta kävelet muutamassa minuutissa torille ja muihin keskustan palveluihin!

Lämpimästi tervetuloa!

 

Ensiesittely pidetään Asunto Oy Lahden Mallasheikin esittelyasunnossa A8, 1. kerros

17.2.2019 klo 13.00-14.00

Osoite: Mallaskatu 3, 15140 Lahti