8.2.2019 Kummelivuorenheikin esittelyasunnon ensiesittely ensi sunnuntaina 10.2.2019

TERVETULOA esittelyasuntomme avajaisiin Saunalahteen. Taloyhtiön esittelyasunto on juuri valmistunut ja kutsumme teidät tutustumaan ensimmäisten joukossa, miltä Kummelivuorenheikin uusissa kodeissa näyttää.

 

20 ensimmäistä kävijää saavat mukaansa leffaliput Finnkinon teattereihin!

Kummelivuorenheikki valmistuu jo kesäkuussa Espoon Saunalahteen päättyvän tien varteen. Saunalahden alue läntisessä Espoossa kasvaa ja kehittyy vauhdilla. Merellinen miljöö, nopeat liikenneyhteydet ja huippuluokan vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuudet tekevät seudusta halutun.

Asunto Oy Espoon Kummelivuorenheikki tarjoaa asukkailleen mahdollisuuden nauttia elämästä. Uusi oma koti lähellä merta ja luontoa viehättää. Jokaisessa kodissa on parhaana palana iso lasitettu parveke tai terassi, joka tarjoaa oivan tilan nauttia vuoden eri ajoista.

Asunto Oy Espoon Kummelivuorenheikki on kerrostalo, jossa on 62 asuntoa. Suurimmat huoneistot ovat neliöitä (4 h + k + s), ja kaikkiin asuntoihin kuuluu iso lasitettu parveke tai terassi. Alimman asuinkerroksen asunnoissa on oma asuntopiha. Taloyhtiöllä on kaksi omaa saunaosastoa. Talosta löytyy myös oma hyvin varusteltu tila kuntoilulle, jossa ylläpidät kuntoa helposti.

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

Ensiesittely pidetään Asunto Oy Espoon Kummelivuorenheikin esittelyasunnossa A23, 5. kerros

10.2.2019 klo 14.00-15.00

 

Osoite: Linjaloistonkatu 7, 02330 Espoo