24.1.2019 Haemme kustannusinsinööriä

ETSIMME PÄÄKAUPUNKISEUDULLE KUSTANNUSINSINÖÖRIÄ

Haemme KUSTANNUSINSINÖÖRIÄ, jolle rakennusala on tuttu ympäristö. Tulet mukaan tekemään töitä koskien, tarjouspyyntöjä ja hinnoittelua. Laadit itsenäisesti kustannusarvioita yhdessä hankinnan ja tuotannon kanssa.

Odotamme, että sinulla on soveltuva rakennusalan koulutus sekä kokemusta laskennasta. Etua on, että omaat työmaakokemusta. Hallitsethan Excelin salat sekä ymmärrät rakennusalan piirustuksia.

Tarjoamme sinulle paikan suomalaisessa perheyrityksessä ja alan parhaimmat rakentajat työtovereinasi. Pääset kehittyvään yritykseen, jossa pääset mukaan kehittämään alaa ja omaa osaamistasi. Meillä tehdään töitä yhdessä!

Lisätiedot ja hakemukset:
Ilkka Leskelä, tuotantojohtaja, p. 050 376 3446, ilkka.leskela@varte.fi
Harri Tontti, laskentapäällikkö, p.040 843 9045, harri.tontti@varte.fi

Varte-konserni on suomalainen talonrakennusalan perheyritys, joka on toiminut jo yli 20 vuoden ajan. Olemme monipuolinen talonrakentaja. Oma asuntotuotantomme ja KVR-urakat ovat keskeinen osa liiketoimintaamme urakkatuotannon ohella. Tule tekemään töitä kanssamme! www.varte.fi