20.12.2018 Haemme asuntomyyjää ja rakennuttaja-asiamiestä

Haemme Pääkaupunkiseudun organisaatioomme:

ASUNTOMYYJÄÄ
Haemme asuntomyyjää uudisasuntokohteidemme myyntiin. Myytävät asuntokohteet ovat pääosin Pääkaupunkiseudulla, mutta olet valmis liikkumaan myös muualla Etelä-Suomessa. Sinusta tulee osa nuorekasta myynti- ja markkinointitiimiämme ja vastaat rakentamiemme asuntojen myynnistä.
Työtehtävä vaatii oma-aloitteisuutta ja kaupan tekemisen nälkää. Pidät työskentelystä ihmisten kanssa ja haluat kehittää yhdessä tiimisi kanssa myyntitoimintoa. Osallistut asuntokohteidemme hankesuunnitteluun sekä markkinoinnin suunnitteluun. Vastaat omien myyntikohteidesi myyntitavoitteiden saavuttamisesta sekä niiden myyntiprosessin toteuttamisesta.

Tehtävän toteuttaminen vaatii hyvää RS- järjestelmän ja uudisasuntokaupan sekä asuntokauppalain tuntemusta. Sinulla on kokemusta vastaavasta asuntomyynnin tehtävästä rakennusliikkeessä ja tiedät, mitä uudisasuntojen myynti edellyttää. Etua hakijalle tehtävään tuovat lisäksi LKV- tutkinto, Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto (KiAT) tai tekninen rakennusalan koulutus.

RAKENNUTTAJA-ASIAMIESTÄ
Haemme kokenutta rakennuttaja-asiamiestä asuntohankkeidemme hallinnon ja myynnin valmistelun tehtäviin.
Tehtäviisi kuuluvat RS- asuntohankkeidemme hallinnolliset tehtävät lähtien yhtiön perustamisesta sen luovutukseen saakka. Olet mukana kohteen hankesuunnittelussa aina tontinhankinnasta alkaen. Tehtäviisi kuuluvat tyypillisesti asuntokohteissamme: yhtiöjärjestyksen laatiminen, yhtiön perustaminen, kaupparekisteri- ja viranomaisilmoitukset, talousarvion laatiminen, kohteiden sopimusaineiston kokoaminen ja RS- asiakirjojen laatiminen. Osallistut myös kohteiden sopimusmaailman luomiseen. Toimit tiiviissä yhteistyössä hankekehityksemme ja asuntomyyntimme kanssa.

Edellytämme RAKI- tutkinnon suorittamista ja kokemusta laajoista yhteisjärjestelyitä sisältävistä asuntorakennushankkeista. Sinulla on kokemusta tai tutkinto kiinteistöjuridiikan saralta ja tunnet kaavoituksen, rakennuslupamenettelyn ja kiinteistön perustamisen.

Lähetä hakemus meille palkkatoiveineen viimeistään 6.1.2019.

Lisätiedot tehtävistä ja hakemukset:
Harri Koho, markkinointi- ja hallintojohtaja, harri.koho@varte.fi, 050 501 6000