21.6.2018 LTU Urakointi Oy:n uudet toimitilat valmistuivat

 

21.6.2018 pidettiin vastaanottotarkastus Härkähaankujalla Vantaalla.

Varte toteutti projektinjohtourakkana LTU Urakointi Oy:lle toimitilat Vantaan Härkähaankuja 3:een.
Kohde käsittää varasto-/teollisuustilaa sekä LTU:n toimiston. Kohteen arkkitehtuuri ja sisustussuunnittelu oli toimitilarakentamiseen poikkeuksellisen korkeatasoista. Esimerkiksi jalka- tai vuorilistoja ei käytetty lainkaan.

Kohde luovutettiin ilman ilman minkäänlaisia virheitä tai puutteita – täydellinen nolla-virheluovutus. Tilaaja oli erittäin tyytyväinen Varten toimintaan sekä rakentamisen että myös valmistuneen kohteen työnlaadun osalta.

Kohteen vastaavana työnjohtajana toimi Atte Hyttinen ja työmaamestarina Tomi Ruokolainen. Kohteen työpäällikkönä on toiminut Tuomo Sopanen

 

.