20.1.2018 Vantaan Linnaheikin ennakkomarkkinointi on alkanut

Neljäs Heikki– kohde on nyt ennakkomarkkinoinnissa Vantaan Koivuhaassa. Vantaan Linnaheikin ennakkomarkkinointi starttaa 21.1.2018.

Vantaan Linnaheikki edustaa modernia asumista parhaimmillaan. Kerrostalon asuntojen suunnittelussa on erityisesti panostettu tilan tehokkaaseen käyttöön, ja siksi Linnaheikin yksiöt, kaksiot ja kolmiot todella tuntuvat neliöitään suuremmilta. Erikoisuutena ovat ensimmäisen kerroksen parviasunnot, joissa tilaa on peräti kahdessa kerroksessa. Hyvin suunnitelluissa asunnoissa ja taloyhtiössä arki sujuu!

Linnaheikki on nelikerroksinen kerrostaloyhtiö, jossa on 36 asuntoa – 13 yksiötä, 16 kaksiota ja 7 kolmiota. Taloyhtiöllä on käytössään oma pihasauna ja talon alle rakennettavasta parkkihallista voi hankkia pysäköintipaikan, joten autosta kotiin pääsee sateisellakin kelillä kuivin jaloin. Linnaheikissä on helppo viihtyä.

Autohallista on mahdollista ostaa autohalliosake, joko sähköauton latauksella tai ilman!

Katso lisätiedot KODIT- sivuilta!