29.9.2017 Etsimme Kirjanpitäjää Lahteen

Etsimme kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen Lahteen.

Varte Oy on suomalainen talonrakennusalan perheyrityksistä. Varte on kokenut talonrakentaja ja asuntotuottaja, jonka toiminta-alueena ovat Pääkaupunkiseutu, Päijät-Häme sekä Kaakkois-Suomi. Yhtiön vahvuutena on monipuolinen osaaminen ja tuotannossa on monenlaisia hankkeita: pientalohankkeita, asuinkerrostaloja, saneerauskohteita, teollisuusrakentamista sekä erityisosaamista vaativia julkisia rakennuksia, kuten kouluja ja erityisasumista.

Nyt haemme kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen Lahden toimipisteeseemme. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan marraskuussa.

Toivomme Sinulta:

  • vahvaa peruskirjanpidon osaamista
  • vahvaa tilinpäätösosaamista (FAS)
  • soveltuvaa koulutustaustaa
  • MS Office ohjelmien sujuvaa osaamista

Eduksesi katsotaan aiempi kokemus rakennusalasta.

Henkilönä olet oma-aloitteinen, tarkka ja yhteistyötaitoinen sekä olet kiinnostunut oppimaan uutta. Lisäksi kykenet itsenäisesti organisoimaan työsi ja aikataulusi, mutta arvostat tiimin tukea ja avointa kommunikointia.

Tehtäviisi kuuluu:
Kirjapitäjän tehtäväsi pitää sisällään mm. peruskirjanpidon hoitamista, tilinpäätöksen laatimista yhteistyössä talousjohdon kanssa, veroasioita ja muuta viranomaisraportointia. Lisäksi osallistut muihin taloushallinnollisiin tehtäviin osaamisesi mukaan. Kokemuksistasi riippuen tehtävä saattaa pitää sisällään esimerkiksi konsernitilinpäätöksiä, rahoituslaskelmia, kassavirtaennusteita sekä palkanlaskennallisia tehtäviä.

Tarjoamme Sinulle:
Saat mahdollisuuden työskennellä vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä, jossa työntekijöistä pidetään huolta. Lisäksi saat kattavat edut käyttöösi.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 13-14 Branch Manager Marita Parikka, p. 046 875 0097. Haethan tehtävää palkkatoiveineen viimeistään 15.10.2017 osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat . Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Toimi nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.