8.6.2017 Uudistuotantoa Espoon Saunalahteen

 

ETSITKÖ PIKKUISEN PAREMPAA KOTIA ESPOOSTA?

Rakennamme taloja kuin itsellemme ja teemme minkä lupaamme. Nyt sinulla mahdollisuus liittyä Varte- perheeseen Espoon Saunalahdessa.

Espoon Saunalahteen on suunnitteilla kodikkaita omistusasuntoja palvelujen ja loistavien liikenneyhteyksien äärelle. As Oy Espoon Kummelvuorenheikki rakennetaan Linjaloistonkadulle Saunalahden keskuksen tuntumaan. Kohteeseen rakennetaan noin 59 kerrostaloasuntoa, joista yli puolet on kompakteja yksiöitä.

Saunalahti, eli toisella kotimaisella Bastvik on ollut alunperin Muulon kylän osan nimi ja nimi on alunperin viitannut ilmeisesti rannikoilla sijainneisiin kalastajien majoihin. Majat ovat 250 vuoden aikana muuttuneet tiilitaloiksi ja kaupunginosa vakiinnuttanut asemansa lapsiperheiden suosikkina Espoossa. Saunalahden hieno koulu avasi ovensa 2012 ja keskustasta löytyvät hyvät päivittäistavarakaupan palvelut myös. Linjaloistonkadulta on noin kilometri Länsiväylälle ja tulevalle Kivenlahden Metro-asemalle.

Kummelvuorenheikin suunnittelu on aloitettu ja kohteen alustavat huoneistovaihtoehdot ovat seuraavat:

1H+KT         28m2

2H+KT        38m2

2H+KT        43m2

3H+KT+S   61m2

4H+KT+S   73m2

Osoite: Linjaloistonkatu 7, 02330 Espoo

Kaikissa asunnoissa on lisäksi tilava lasitettu parveke ja auton pysäköinti on järjestetty mukavasti pysäköintihalliin. Muiden HEIKKI– kohteiden tapaan kohteen palveluihin ja yhteistiloihin on kiinnitetty huomiota ja talosta löytyvät oma KUNTOSALI ja SAUNAOSASTO.

Kysy lisätietoja Varten asuntomyynnistä:

Katja Raninen

katja.raninen@varrte.fi

040 838 6393

 

Tilaamalla Uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot asunnoista, kun niiden varaaminen alkaa ja voit valita parhaat päältä.

Siirry Varten etusivulle tästä.