Vantaan Koivuhaka, Apilaheikin esittely su 25.3. klo 12:30-13:30

ESITTELY Peltolantie 32 su 25.2. klo 12:30-13:30

Sijainti: Google Maps

Asunto Oy Vantaan Apilaheikin pientalot ovat kuin luotuja perheille, jotka arvostavat omaa rauhaa mutta haluavat olla osa elävää yhteisöä. Asuntojen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota tilojen toimivuuteen perheiden näkökulmasta. Myös sijaintinsa kannalta Vantaan Koivuhaan Apilaheikki sopii mainiosti lapsiperheille. Koulut, päiväkodit sekä hyvät sosiaali- ja terveyspalvelut sijaitsevat muutamien kilometrien säteellä. Niin ikään ulkoilu- ja harrastuspaikat sekä runsaat ja monipuoliset ostosmahdollisuudet ovat lyhyen matkan päässä.

Koivuhaka on hyvän elämän kiintopiste.

Apilaheikin huoneistovaihtoehdot ovat 78m2 kaksikerroksinen paritalo-asunto sekä 107,5m2 suuruinen erillistalo. Autolle löytyy pysäköintipaikka pihasta tai katoksesta ja asuntoa on mahdollista varustella halutessaan yksilöllisesti.

Katso lisätiedot Apilaheikistä KODIT- sivuilta!

© Tietoa Finland Oy

VANTAAN KOIVUHAKA – HYVÄN ELÄMÄN KIINTOPISTE

Varte kehittää parhaillaan kuutta eri asuntohanketta Vantaan Koivuhakaan. Vantaan Koivuhakaan rakennetaan seuraavina vuosina yhteensä yli 300 asuntoa. Asunnoista noin puolet on kuluttajile myytäviä asuntoja ja toinen puoli ns. kovan rahan vuokra-asunnoiksi myytäviä.

Kohteet rakennetaan Peltolantielle ja Apilatielle erinomaisten palveluiden läheisyyteen. Tikkurilan asemalle on matkaa reilu kolme kilometria ja kauppakeskus Jumboon suunnilleen saman verran. Omalla autolla liikkuen Kehä III:sella olet muutamassa minuutissa ja Tuusulanväylää pitkin nopeasti Helsingin keskustassa.