Vantaan Koivuhaka, Koivuheikki ja Mesiheikki su 19.11. klo 12-12:30.

Esittely osoitteessa Peltolantie 32, 01300 Vantaa

Tule tutustumaan kohteisiin sunnuntaina 19.11. klo 12-12:30 Peltolantie 32, Vantaa.

Sijainti: Google Maps

Asunto Oy Vantaan Koivuheikki ja Mesiheikki edustavat modernia asumista parhaimmillaan. Kerrostalojen asuntojen suunnittelussa on erityisesti panostettu tilan tehokkaaseen käyttöön, ja siksi Koivuheikin yksiöt, kaksiot ja kolmiot todella tuntuvat neliöitään suuremmilta. Hyvin suunnitelluissa asunnoissa ja taloyhtiössä arki sujuu

Asunto Oy Vantaan Koivuheikki on kahden kerrostalon yhtiö, jossa on 41 asuntoa – 15 yksiötä, 18 kaksiota ja 8 kolmiota. Asunto Oy Vantaan Mesiheikki on myös kahden kerrostalon yhtiö, jossa on puolestaan 39 asuntoa – 17 yksiötä, 13 kaksiota ja 9 kolmiota.

Noin puolet alueella käytettävästä energiasta tulee uusiutuvista energialähteistä. Taloyhtiöissä on uusiutuvalla energialla: maalämmöllä ja aurinkoenergialla tuotettu lämmitys. Taloyhtiöillä on myös omat saunatilat ja yhteinen varusteltu kuntosali.

Katso lisätiedot Koivuheikistä KODIT- sivuilta!

Katso lisätiedot Mesiheikistä KODIT- sivuilta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VANTAAN KOIVUHAKA – HYVÄN ELÄMÄN KIINTOPISTE

Varte kehittää parhaillaan kuutta eri asuntohanketta Vantaan Koivuhakaan. Vantaan Koivuhakaan rakennetaan seuraavina vuosina yhteensä yli 300 asuntoa. Asunnoista noin puolet on kuluttajile myytäviä asuntoja ja toinen puoli ns. kovan rahan vuokra-asunnoiksi myytäviä.

Kohteet rakennetaan Peltolantielle ja Apilatielle erinomaisten palveluiden läheisyyteen. Tikkurilan asemalle on matkaa reilu kolme kilometria ja kauppakeskus Jumboon suunnilleen saman verran. Omalla autolla liikkuen Kehä III:sella olet muutamassa minuutissa ja Tuusulanväylää pitkin nopeasti Helsingin keskustassa.