4.2.2017 Vantaan Koivuheikin ennakkomarkkinointi on alkanut

Koivuheikin ensinäyttö on  sunnuntaina 5.2.2017 klo 12.00-13.00 osoitteessa Peltolantie 32, Vantaa

Varaa unelma-asuntosi Vantaan Koivuhaasta nyt!

 

Asunto Oy Vantaan Koivuheikki edustaa modernia asumista parhaimmillaan. Kerrostalojen asuntojen suunnittelussa on erityisesti panostettu tilan tehokkaaseen käyttöön, ja siksi Koivuheikin yksiöt, kaksiot ja kolmiot todella tuntuvat neliöitään suuremmilta. Hyvin suunnitelluissa asunnoissa ja taloyhtiössä arki sujuu!

Asunto Oy Vantaan Koivuheikki on kahden kerrostalon yhtiö, jossa on 41 asuntoa – 15 yksiötä, 18 kaksiota ja 8 kolmiota. Noin puolet alueella käytettävästä energiasta tulee uusiutuvista energialähteistä. Koivuheikissä on helppo viihtyä. Taloyhtiössä on uusiutuvalla energialla: maalämmöllä ja aurinkoenergialla tuotettu lämmitys. Taloyhtiöllä on myös oma saunatila ja kuntosali. Ensin kova treeni ja sitten saunomaan!

Katso lisätiedot Koivuheikistä KODIT- sivuilta!